• ورود
  • ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

انجمن وردپرسی لرن دی ال
  • خانه
  • جستجو
  • لیست اعضا
  • راهنما
    • ورود
    • ثبت‌نام
    ورود
    نام کاربری:
    گذرواژه‌: گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

انجمن وردپرسی لرن دی ال › وردپرس › سئو وردپرس › افزونه مناسب برای بهینه سازی و سئو سایت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
افزونه مناسب برای بهینه سازی و سئو سایت
wordpresskar آفلاین
کاربر جدید
موضوع‌ها: 2
اعتبار: 0
2022/01/17، 08:03 AM
سلام وقت بخیر

من تازه با وردپرس آشنا شدم و میخوام روی سئو سایتم کار کنم و اون رو بهینه سازی کنم ..میخواستم بدونم از چه افزونه ای بهتره استفاده کنم ؟

طبق بررسی که انجام دادم با افزونه یواست و رنک مث آشنا شدم .. ولی نمیدونم کدوم یکی بهتره ...

ممنون میشم راهنمایی کنید. Heart
forumsadmin آفلاین
مدیرکل
موضوع‌ها: 3
اعتبار: 0
2022/01/17، 08:14 AM (آخرین ویرایش: 2022/01/17، 08:53 AM، توسط forumsadmin.)
(2022/01/17، 08:03 AM)wordpresskar نوشته است: سلام وقت بخیر

من تازه با وردپرس آشنا شدم و میخوام روی سئو سایتم کار کنم و اون رو بهینه سازی کنم ..میخواستم بدونم از چه افزونه ای بهتره استفاده کنم ؟

طبق بررسی که انجام دادم با افزونه یواست و رنک مث آشنا شدم .. ولی نمیدونم کدوم یکی بهتره ...

ممنون میشم راهنمایی کنید. Heart

سلام و عرض ادب

ما هم از آشنایی با شما خوشبختیم. Smile

هر دو افزونه برای بهینه سازی سایت خوب هستند،البته این افزونه ها بیشتر یک دستیار سئو هستند و همه سئو سایت را به صورت کامل برای شما انجام نمی دهند.ولی خب با توجه به بررسی هایی که ما همیشه داریم و چون این افزونه ها رو هم توی سایت داریم و همیشه بروزرسانی می کنیم.افزونه رنک مث تا حدودی نسبت به افزونه یواست جامع تر و کامل تر هست.چون این افزونه همه قابلیت های لازم مثل اسکیماها،سئو ووکامرس،سئو محلی و موارد دیگه رو توی خودش داره البته نسخه پرو.

اما افزونه یواست برای اینکار شما باید افزودنی های اون رو نصب و استفاده کنید.ولی در رنک مث همه این قابلیت ها رو داره که میتونید فعال یا غیرفعال کنید و استفاده کنید.

البته بازم تاکید میکنم که هر دو افزونه خوب هستند ولی خب اگه ما خودمون بخوایم روی سئو سایتی کارکنیم اولولیت رو میذاریم با افزونه رنک مث و بعد افزونه یواست.

میتونید هر دو افزونه رو از لینک های زیر برای تست بررسی و دانلود کنید : 

افزونه رنک مث 

افزونه یواست پریمیوم

باتشکر
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • صفحه‌ی تماس
  • بازگشت به بالا